Wat kost het?

Bespaar op bedrijfsinzichten voor klant-en opdrachtacceptatie op ieder niveau!

Premium

Voor ondernemers in MKB die bedrijven willen checken op kredietwaardigheid

€ 175
per jaar
€ 50
per kwartaal

Onbeperkt kredietwaardigheid

 • Financiële reputatie en betaalscores
 • Kans op wanbetaling
 • Kredietadvies
 • Betaaltermijn
 • €20 korting op Graydon rapporten
 • 5 Bedrijven volgen
Prijzen excl. BTW

Pro

Voor professionals die regelmatig bedrijfsinformatie en KvK documenten nodig hebben

€ 415
per jaar
€ 125
per kwartaal

Premium scores+300 bedrijfschecks
Premium scores+75 bedrijfschecks
met daarin:

 • KvK-uittreksels en jaarrekeningen
 • Organisatie en netwerkinzicht
 • 25 Bedrijven volgen

Wanneer je toch een uittreksel live bij de KvK wilt aanvragen, kun je dat direct doen voor € 2,30 per stuk. Deze worden maandelijks achteraf afgerekend.
Nieuwe KvK uittreksels extra voordelig inkopen voor €2,30
Prijzen excl. BTW

Pro +

Voor finance professionals die dagelijks bedrijfsinformatie en KvK documenten nodig hebben

€ 745
per jaar
€ 225
per kwartaal

Premium scores+1200 bedrijfschecks
Premium scores+300 bedrijfschecks
met daarin:

 • KvK-uittreksels en jaarrekeningen
 • Organisatie en netwerkinzicht
 • 75 Bedrijven volgen

Wanneer je toch een uittreksel live bij de KvK wilt aanvragen, kun je dat direct doen voor € 2,30 per stuk. Deze worden maandelijks achteraf afgerekend.
Nieuwe KvK uittreksels extra voordelig inkopen voor €2,30
Prijzen excl. BTW

Op maat

Heb je specifieke wensen, of behoefte aan meer bedrijfschecks?

Neem dan contact met ons op voor een abonnement op maat.

Voor wie?

Premium

Premium

Het Premium abonnement biedt onbeperkt inzicht in de kredietwaardigheid van alle bedrijven in Nederland. Deze inzichten worden gebruikt door B2B aanbieders en MKB die meer dan eens per jaar achter de financiele reputatie willen komen van hun zakenrelaties. Denk aan alle ondernemers en kleinere bedrijven met 10+ zakelijke transacties per jaar.

Bekijk de productfeatures
Pro

Pro

Het Pro abonnement bevat naast Premium kredietwaardigheidsscores ook de documenten en inzichten voor uitgebreid klant –en opdrachtacceptatie. Dit wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die actief zijn in de finance branche. Denk aan accountants, banken, verzekeraars , vermogensbeheerders, financieel adviseurs, incassobureaus, advocaten, notarissen en beleggers.

Bekijk de productfeatures

Vraag & Antwoord

Wat is het verschil tussen Pro en Premium?

Bij een Pro account krijg je de mogelijkheid om KvK-uittreksels en jaarrekening te downloaden uit onze database (de grootste van Nederland). Daarnaast krijg je de DMU's, kredietwaardigheid en aansprakelijkheidsverklaringen inzichtelijk. Bij Premium krijgt u alleen kredietwaardigheidscores te zien.

Waar komt de informatie vandaan?

Uit honderden onafhankelijke bronnen, die dagelijks worden geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken.

Wat voor abonnementsperioden zijn er mogelijk?

In geval van Pro abonnementen zijn er kwartaal- en jaarabonnementen mogelijk (jaarabonnement loopt automatisch af en je krijgt extra korting). Probeer de gratis demo!

Bij Basic en Premium kun je kiezen voor maandelijks opzegbaar (eerste maand gratis) of ga voor extra korting met een jaarabonnement. Het meest uitgebreide 'Corporate' product is er alleen op jaarbasis.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Kies het product, registreer je eenvoudig met je naam en e-mailadres en doe de betaling. In alle gevallen krijg je direct toegang!

Graydon rapport
Een Graydon rapport koop je voordelig via de profielpagina van het betreffende bedrijf. Binnen onze abonnementen ontvang je €20 korting op alle losse rapporten. Afrekenen doe je simpel via iDeal of creditcard. Je hoeft geen abonnee te zijn om losse rapporten te kopen. Lees meer.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt eenvoudig betalen door middel van iDeal of creditcard. De maandelijkse abonnementen Basic en Premium worden middels maandelijkse automatische afschrijving betaald. Facturen kun je altijd via je account downloaden. In geval van een jaarabonnement van Pro + is het mogelijk om op rekening te betalen.

Waar kan ik deze informatie allemaal voor gebruiken?

Klanten gebruiken het voor meerdere doeleinden. De Pro abonnementen zijn ideaal voor accountants die de plicht hebben om klanten te identificeren middels KvK uittreksels. Zij kunnen hiermee jaarlijks honderden euro's besparen, naast het gebruikersgemak.

De kredietscores worden regelmatig kleine en middelgrote ondernemingen gebruikt om snel te weten hoe een bedrijf ervoor staat, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een afspraak. Of om op basis van het betaalgedrag van een bedrijf goede betaalafspraken te maken. Ook wordt het ingezet om nieuwe kansen te vinden, zo kun je bedrijven met elkaar vergelijken.

Heeft u nog andere vragen?
Bekijk dan onze uitgebreide F.A.Q.

Benieuwd naar de financiële reputatie van 2,8 miljoen bedrijven in Nederland?

Al vanaf €50 per kwartaal, gratis proberen en tussentijds opzegbaar.