Wat kost het?

Bespaar op bedrijfsinzichten voor klant-en opdrachtacceptatie.
Bel: 020-225 2789 voor meer informatie

Premium

Voor ondernemers in MKB die bedrijven willen checken op kredietwaardigheid

€ 175
per jaar
€ 50
per kwartaal

Onbeperkt kredietwaardigheid

 • Financiële reputatie en betaalscores
 • Kans op wanbetaling
 • Kredietadvies
 • Betaaltermijn
 • €20 korting op Graydon rapporten
 • 5 Bedrijven volgen
Prijzen excl. BTW

Pro

Voor professionals die regelmatig bedrijfsinformatie en KvK documenten nodig hebben

€ 415
per jaar
€ 125
per kwartaal

Premium scores+300 bedrijfschecks
Premium scores+75 bedrijfschecks
met daarin:

 • KvK-uittreksels en jaarrekeningen
 • Organisatie en netwerkinzicht
 • 25 Bedrijven volgen

Om onrechtmatig gebruik te voorkomen, houden wij een fair use grens aan van 300 bedrijfschecks. Meer checks nodig? Neem contact op voor een aanbod op maat.
Nieuwe KvK uittreksels efficiënt inkopen voor €2,30
Prijzen excl. BTW

Pro +

Voor finance professionals die dagelijks bedrijfsinformatie en KvK documenten nodig hebben

€ 745
per jaar
€ 225
per kwartaal

Premium scores+1200 bedrijfschecks
Premium scores+300 bedrijfschecks
met daarin:

 • KvK-uittreksels en jaarrekeningen
 • Organisatie en netwerkinzicht
 • 75 Bedrijven volgen

Wanneer je toch een uittreksel live bij de KvK wilt aanvragen, kun je dat direct doen voor € 2,30 per stuk. Deze worden maandelijks achteraf afgerekend.
Nieuwe KvK uittreksels efficiënt inkopen voor €2,30
Prijzen excl. BTW

Op maat

Heb je specifieke wensen, of behoefte aan meer bedrijfschecks?

Bel: 020-225 2789 voor meer informatie, we bespreken graag de mogelijkheden!

Voor wie?

Premium

Premium

Het Premium abonnement biedt onbeperkt inzicht in de kredietwaardigheid van alle bedrijven in Nederland. Deze inzichten worden gebruikt door B2B aanbieders en MKB die meer dan eens per jaar achter de financiele reputatie willen komen van hun zakenrelaties. Denk aan alle ondernemers en kleinere bedrijven met 10+ zakelijke transacties per jaar.

Bekijk de productfeatures
Pro

Pro

Het Pro abonnement bevat naast Premium kredietwaardigheidsscores ook de documenten en inzichten voor uitgebreid klant –en opdrachtacceptatie. Dit wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die actief zijn in de finance branche. Denk aan accountants, banken, verzekeraars , vermogensbeheerders, financieel adviseurs, incassobureaus, advocaten, notarissen en beleggers.

Bekijk de productfeatures

Vraag & Antwoord

Wat is het verschil tussen Pro en Premium?

Het verschil tussen de Premium en Pro abonnementen zit hem in de informatie die je ontvangt. Premium bevat alle informatie die je kunt gebruiken om de kredietwaardigheid van een bedrijf te beoordelen. Pro bevat de Premium inzichten èn inzicht in netwerk, ondernemingsstructuur en netwerken + het onbeperkt downloaden van KvK-uittreksels en jaarrekeningen op voorraad. Pro+ is hetzelfde als Pro, maar geschikt voor grootverbruikers.

Waar komt de informatie vandaan?

Uit honderden onafhankelijke bronnen, die dagelijks worden geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken.

Wat voor abonnementsperioden zijn er mogelijk?

In geval van Pro abonnementen zijn er kwartaal- en jaarabonnementen mogelijk (jaarabonnement loopt automatisch af en je krijgt extra korting). Probeer de gratis demo!

Bij Basic en Premium kun je kiezen voor maandelijks opzegbaar (eerste maand gratis) of ga voor extra korting met een jaarabonnement. Het meest uitgebreide 'Corporate' product is er alleen op jaarbasis.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Kies het het abonnement dat bij je past, registreer je eenvoudig met je naam en e-mailadres en doe de betaling. Je abonnement betaal je via iDeal of creditcard. De betalingen gebeuren middels een automatische incasso per kwartaal of per jaar. Mocht een abonnement op maat de beste oplossing voor je zijn, dan kan de betaling ook achteraf op rekening worden gedaan. Bel ons voor meer informatie 020-225 2789

Graydon rapport
Een Graydon rapport koop je voordelig via de profielpagina van het betreffende bedrijf. Binnen onze abonnementen ontvang je €20 korting op alle losse rapporten, maar je hoeft geen abonnee te zijn om losse rapporten te kopen. Lees meer.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt al onze abonnementen eenvoudig met iDeal of creditcard. Facturen kun je altijd via je account downloaden. Het Pro+ jaarabonnement kan ook op rekening betaald worden.

Waar kan ik deze informatie allemaal voor gebruiken?

Onze informatie kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Pro abonnementen zijn ideaal voor accountants en finance professionals voor klant- en opdrachtacceptatie.

De kredietscores die je zowel in Pro and Premium krijgt, worden regelmatig door kleine en middelgrote ondernemingen gebruikt om snel te weten hoe een bedrijf ervoor staat, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een afspraak. Of om op basis van het betaalgedrag van een bedrijf goede betaalafspraken te maken..

Heeft u nog andere vragen?
Bekijk dan onze uitgebreide FAQ.

Ook wanbetaling voorkomen?

Al vanaf €41,25 per maand, gratis proberen en tussentijds opzegbaar.