Over OpenCompanies

OpenCompanies maakt financiële bedrijfsinformatie toegankelijk! 

Wij zijn een jong bedrijf dat financiële bedrijfsinformatie toegankelijk maakt voor zelfstandigen en ondernemers. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven.

Na grootschalig onderzoek en veel gesprekken met onze doelgroep werd onze gedachte bevestigd dat deze informatie ook interessant is voor zelfstandigen en ondernemers. Onder een aantal voorwaarden: geen ingewikkelde financiële termen als dit niet nodig is, geen jarenlange contracten waar je aan vastzit, geen ouderwetse rapporten en géén belachelijk hoge kosten.

We zijn hier volop mee aan de slag gegaan en werken hier iedere dag hard aan. Met veel input van gebruikers, inmiddels al duizenden, streven we naar meer transparantie van bedrijven zodat er met meer zekerheid zaken gedaan kan doen.

Onze uitgangspunten op een rij:

Gebruiksvriendelijk

Wij zijn zelf ook geen financieel experts en waarom überhaupt moeilijker doen dan nodig. We geloven niet in interessantdoenerij. Dus we proberen zoveel mogelijk duidelijke taal te gebruiken en zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig online toegang hebt tot algemene en financiële informatie. Via je PC, laptop, mobiel of tablet. Je kunt hier onbeperkt gebruik van maken. En om te weten wat je krijgt, is de eerste maand gratis. Wel vragen we je betalingsgegevens, zodat we na de gratis maand het product naar keuze (vanaf €10,99) in rekening kunnen brengen. En wil je er vanaf, dan kan dat. Gewoon met een maandelijkse opzegging.

Betaalbaar

Zelfstandigen en ondernemers willen onze inzichten, maar niet tegen iedere prijs. In samenwerking met onze gebruikers zijn we gekomen tot de huidige tarifering. Voor €10,99 of €14,99 per maand kun je het gewenste product afnemen. Mocht je toch nog uitgebreidere financiële informatie willen ontvangen, dan hebben we het corporate product voor €119,99 per maand. Let op, dit contract is wel op jaarbasis en naar onze ervaring meer geschikt voor de financiële expert.

Betrouwbare en actuele data

We streven naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken. De data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon. Zij zijn autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en ook de investeerder in OpenCompanies.

Oprechtheid en gedrevenheid

Minstens net zo belangrijk is hoe we de zaken aanpakken en vanuit welke overtuiging we dit doen. Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we met deze dienst gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen rondom wanbetalingen onder zelfstandigen en ondernemers voorkomen en ze te helpen met nieuwe zakelijke kansen. Vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid, openheid en duidelijkheid werken we hier hard aan. Hopelijk leidt dit tot veel mooie gebruikerservaringen. We horen het graag. De goede dingen, maar zeker ook de verbeterpunten. Laat het ons weten via onderstaande contact informatie.

Vragen, klachten of contactmogelijkheden:

OpenCompanies B.V.
Hullenbergweg 270
1101 BV   Amsterdam Zuid-Oost

KvK nummer: 33294322
BTW nummer: NL822636396B01

Rekeninggegevens: NL02ABNA0405265263 t.n.v. OpenCompanies B.V. 

Onze servicedesk: 

020  5679501

info@opencompanies.nl

Meer informatie vind je op ons Open Bedrijfsprofiel:

Open Bedrijfsprofiel van OpenCompanies

 

Socials: LinkedinFacebook en Twitter