Over OpenCompanies

OpenCompanies maakt financiële bedrijfsinformatie toegankelijk! 

Wij zijn een jong bedrijf dat financiële bedrijfsinformatie toegankelijk maakt voor zelfstandigen en ondernemers. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven.

Na grootschalig onderzoek en veel gesprekken met onze doelgroep werd onze gedachte bevestigd dat deze informatie ook interessant is voor zelfstandigen en ondernemers. Onder een aantal voorwaarden: geen ingewikkelde financiële termen als dit niet nodig is, geen jarenlange contracten waar je aan vastzit, geen ouderwetse rapporten en géén belachelijk hoge kosten.

We zijn hier volop mee aan de slag gegaan en werken hier iedere dag hard aan. Met veel input van gebruikers, inmiddels al duizenden, streven we naar meer transparantie van bedrijven zodat er met meer zekerheid zaken gedaan kan doen.

Onze uitgangspunten op een rij:

Gebruiksvriendelijk

Wij zijn zelf ook geen financieel experts en waarom überhaupt moeilijker doen dan nodig. We geloven niet in interessantdoenerij. Dus we proberen zoveel mogelijk duidelijke taal te gebruiken en zorgen ervoor dat je altijd eenvoudig online toegang hebt tot algemene en financiële informatie. Via je PC, laptop, mobiel of tablet. Je kunt hier onbeperkt gebruik van maken. En om te weten wat je krijgt, is de eerste maand gratis. Wel vragen we je betalingsgegevens, zodat we na de gratis maand het product naar keuze (vanaf €10,99) in rekening kunnen brengen. En wil je er vanaf, dan kan dat. Gewoon met een maandelijkse opzegging.

Betaalbaar

Zelfstandigen en ondernemers willen onze inzichten, maar niet tegen iedere prijs. In samenwerking met onze gebruikers zijn we gekomen tot de huidige tarifering. Voor €10,99 of €14,99 per maand kun je het gewenste product afnemen. Mocht je toch nog uitgebreidere financiële informatie willen ontvangen, dan hebben we het corporate product voor €119,99 per maand. Let op, dit contract is wel op jaarbasis en naar onze ervaring meer geschikt voor de financiële expert.

Betrouwbare en actuele data

We streven naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken. De data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon. Zij zijn autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en ook de investeerder in OpenCompanies.

Oprechtheid en gedrevenheid

Minstens net zo belangrijk is hoe we de zaken aanpakken en vanuit welke overtuiging we dit doen. Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we met deze dienst gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen rondom wanbetalingen onder zelfstandigen en ondernemers voorkomen en ze te helpen met nieuwe zakelijke kansen. Vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid, openheid en duidelijkheid werken we hier hard aan. Hopelijk leidt dit tot veel mooie gebruikerservaringen. We horen het graag. De goede dingen, maar zeker ook de verbeterpunten. Laat het ons weten via onderstaande contact informatie.

Contact informatie:

020  5679501

info@opencompanies.nl

Socials: LinkedinFacebook en Twitter


 

Kom jij als Online Marketeer ons team versterken?

Wil jij aan de slag bij een startup die met trots terugkijkt op de eerste successen die behaald zijn? Sta je te boek als een echte aanpakker, pro actief en sta je van nature graag op de voorgrond? Ben je communicatief sterk met een goede pen, dan is dit je kans om bij een jong en talentvol team als Online Marketeer aan de slag te gaan.

Wij zijn op zoek naar een generalist die van aanpakken houdt, een proactieve professional die het succes van onze startup verder wil uitbouwen.

OpenCompanies is een jong bedrijf dat financiële bedrijfsinformatie toegankelijk maakt voor zelfstandigen en ondernemers. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven. Na grootschalig onderzoek en veel gesprekken met onze doelgroep werd onze gedachte bevestigd dat deze informatie ook interessant is voor zelfstandigen en ondernemers.

Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we met deze dienst gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen rondom wanbetalingen onder zelfstandigen en ondernemers voorkomen en ze te helpen met nieuwe zakelijke kansen. Vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid, openheid en duidelijkheid werken we hier hard aan. Kom jij ons team versterken zodat we samen verder ontwikkelen?

Wat ga je doen?

• Bedenken en ontwikkelen always on campagnes/samenwerkingen, social media activiteiten en e-mail campagnes

• Realiseren content

• Creëren activiteiten t.b.v. free publicity

• Doorontwikkelen servicebeleid en bijbehorende activiteiten (FAQ’s, mails e.d.)

• Aanspreekpunt voor service en sales

• Sparringpartner voor verdere productontwikkeling en aanboren nieuwe markten

• Engagement klanten verder uitbouwen

Team!

Je team bestaat uit een man of drie, je maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Graydon. Als team zijn we continu in ontwikkeling. Je stapt in op een cruciaal moment, OpenCompanies staat aan de vooravond van een nieuwe fase en jij speelt hierin een key rol. Het team is eager, energiek met een passie voor het vak!

Wij zoeken:

• HBO/ WO geschoold

• 2 tot 4 jaar allround werkervaring als Online Marketeer

• Outgoing, communicatief vaardig

• Sterke (online) schrijfvaardigheden

• Goed op de hoogte van online best practices

• Ervaring met content management

• Campagne management is een pré

• Ervaring met slimme growth hacks en techniek (HTML, CSS) is een pré

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar: Kleinveld@compagnon.com