Over OpenCompanies

OpenCompanies: Altijd op de hoogte met wie je zakendoet

OpenCompanies is een initiatief van bedrijfinformatiespecialist Graydon en een start-up met een Open cultuur. Doelstelling is om ondernemers inzicht te geven in huidige en toekomstige zakenrelaties. Hierbij gaat het om inzichten in de reputatie alsmede om financiële en commerciële informatie van bedrijven. Deze inzichten worden gegenereerd door de database van Graydon en de informatie die ondernemers via het platform delen.

Via je PC, laptop, mobiel of tablet: OpenCompanies biedt je informatie snel, gemakkelijk en online aan. Zo zie je op OpenCompanies bijvoorbeeld direct of een bedrijf jouw rekening kan betalen en binnen hoeveel dagen. Door reviews lees je bovendien over de ervaringen van duizenden anderen waardoor je een compleet beeld van ieder bedrijf krijgt.

Meer dan 200.000 bezoekers maken maandelijks gebruik van de database van OpenCompanies, die meer dan 2,4 miljoen bedrijven omvat in Nederland.

Het OpenCompanies team is te bereiken via info@opencompanies.nl, Linkedin, Facebook en Twitter

OpenCompanies is een initiatief van Graydon

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketinginformatie. Met deze diensten helpt Graydon bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.