Over OpenCompanies

OpenCompanies maakt financiële bedrijfsinformatie toegankelijk! 

Wij zijn een jong bedrijf dat financiële bedrijfsinformatie toegankelijk maakt voor MKB en finance professionals. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven.

Dankzij Graydon, autoriteit op het gebied van kredietwaardigheidsinzichten, bieden wij de mogelijkheid om uitgebreide kredietinzichten in abonnementsvorm overzichtelijk in te zien en te downloaden. Dit geeft kleinere ondernemingen de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van grootschalige inzichten. En het geeft finance professionals de mogelijkheid om overzichtelijk KvK-documenten te downloaden voor uitgebreide klant- en opdrachtacceptatie.

OpenCompanies is gestart onder een aantal voorwaarden: geen ingewikkelde financiële termen als dit niet nodig is, geen jarenlange wurgcontracten, geen ouderwetse rapporten en géén belachelijk hoge kosten.

We zijn hier volop mee aan de slag gegaan en werken hier elke dag hard aan. Met veel input van gebruikers, inmiddels al duizenden, streven we naar meer transparantie van bedrijven zodat er met meer zekerheid zaken gedaan kan worden.

Onze uitgangspunten op een rij:

Gebruiksvriendelijk

Middels een intuïtief platform zorgen wij ervoor dat je altijd eenvoudig online toegang hebt tot algemene- en kredietinformatie en documentatie. Via je PC, laptop, mobiel of tablet. Om ook ons eigen bedrijf transparant te houden, kun je 3 dagen geheel gratis gebruik maken van ons platform en 2 bedrijven uitgebreid checken voordat je een abonnement afsluit. We hebben hiervoor geen betalingsgegevens nodig en je zit nergens aan vast.

Betaalbaar

Zelfstandigen en ondernemers willen onze inzichten, maar niet tegen iedere prijs. In samenwerking met onze gebruikers zijn we gekomen tot de huidige tarifering. Vanaf €50 per kwartaal heb je al een Premium abonnement en vanaf €125 per kwartaal start je een Pro abonnement met daarin alle financiële gegevens en KvK-documenten. Mocht je op grotere schaal de uitgebreide financiële informatie en uittreksels nodig hebben, dan doen wij graag een scherp voorstel voor een abonnement op maat.

Betrouwbare en actuele data

We streven naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken. Onze data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en tevens het moederbedrijf van OpenCompanies.

Oprechtheid en gedrevenheid

Minstens net zo belangrijk is hoe we de zaken aanpakken en vanuit welke overtuiging we dit doen. Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we met deze dienst gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen rondom wanbetalingen onder kleinere ondernemers te voorkomen en financiele experts een passende oplossing te bieden voor standaard klant- en opdrachtacceptatie. Dit doen we vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid en wens tot transparantie.

Hopelijk leidt dit tot veel mooie gebruikerservaringen. We horen het graag. De goede dingen, maar zeker ook de verbeterpunten. Laat het ons weten via onderstaande contact informatie.

Vragen, klachten of contactmogelijkheden:

OpenCompanies B.V.
Hullenbergweg 270
1101 BV   Amsterdam Zuid-Oost

KvK nummer: 33294322
BTW nummer: NL822636396B01

Rekeninggegevens: NL02ABNA0405265263 t.n.v. OpenCompanies B.V. 

Meer informatie? 

Bekijk onze veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze abonnementen en prijzen? Bel 020-225 2789

Heb je nog vragen over onze afgegeven scores en kredietadviezen? Bel 020-567 9501

Overige vragen: [email protected]

Meer informatie vind je op ons Open Bedrijfsprofiel:

Open Bedrijfsprofiel van OpenCompanies

 

Socials: LinkedinFacebook en Twitter