Alles over het Graydon rapport

Wanneer je zaken doet wil je er zeker van zijn dat  klanten hun rekeningen betalen. Helaas krijgt elk bedrijf te maken met wanbetaling. Bij OpenCompanies kun je snel checken hoe de financiële reputatie van je klant of leverancier er voor staat. Maar wellicht wil je soms net even iets meer weten over bepaalde zakenrelaties. Dan brengt een Graydon rapport uitkomst.

Dit rapport biedt niet alleen inzicht in de huidige stand van zaken, maar ook in de historische ontwikkeling. Daarnaast ontvang je ook de jaarrekening, omzet en liquiditeitsontwikkeling en eigendomsverbindingen van het bedrijf. Zo ben je volledig geïnformeerd.

In een Graydon rapport ontvang je:

  • Inhoud van KvK-uittreksel
  • Jaarrekening (indien deponeringsplichtig)
  • Omzet- en liquiditeitsontwikkeling (indien deponeringsplichtig)
  • Financiële reputatie met historische ontwikkeling
  • Eigendomsverbindingen

Nieuwsgierig hoe zo’n rapport er uit ziet? Bekijk gratis het Graydon rapport over OpenCompanies.

Prijzen

Je hoeft geen abonnement op OpenCompanies te hebben om een los rapport te kopen. De Graydon rapporten zijn voor €45 gewoon los te koop. Abonnee’s krijgen wel korting op de Graydon rapporten. Premium gebruikers betalen maar €30. Voor Corporate klanten is het aanvragen van rapporten gratis. Je kunt rapporten betalen met iDeal of creditcard. Abonnee’s kunnen ook kiezen voor betaling per machtiging.

Kies voor een gratis account

Wil je vaker een rapport kopen, maar heb je geen behoefte aan een abonnement? Maak dan een gratis account aan.  In het account worden je voorkeuren en gegevens bewaart zodat je de volgende keer makkelijker kunt afrekenen. Ook krijg je de optie om te betalen per een machtiging. Zo koop je een rapport in een paar muisklikken.  Je kunt een account aanmaken in het bestelproces.